Blog

  Ekstra Bladet begik sidste år en udførlig guide til en vellykket Bøf og Blowjob-dag. Stor tiltro til Bøf og Blowjob-dagens potentiale i de danske hjem finder BT heller ikke hos Christian Groes. Eller at den udgør et eksempel på, hvordan sex i dag ofte iscenesættes i diverse former for rollespil med på forhånd vedtagne regler, der styrer begivenhedernes gang. Februar kan kvinder i Danmark efterhånden forvente blomster, chokolade og gaver. Ifølge en af hjemmesiderne opstod ideen til dagen i 2002 i Boston, USA, fordi en alternativ radiostation den. Begge ved de meget om køn og kønsforskning, og begge deler de gerne ud af deres viden. Manden er i fokus, når det i dag er Bøf og Blowjob-dag. Blowjob har fanden skabt, og kun de uuddannede deltager i Bøf og Blowjob-dagen.

  Tdc mobiltid tank op thai massage sønderborg

  Tobias Petersen 39 år, sociolog, tekstforfatter, freelancejournalist og ligestillingsdebattør. Skuffende er det derfor at læse, bTs artikel om fænomenet. Vi spurgte danskerne om deres forhold til dagen ved at lave en lille gimmick. Men der skal være noget at bidrage med. Og slet ikke et nuanceret syn på, hvad et blowjob er, hvad det kan, og hvem der i grunden har magten, mens det udføres.

  Eller er det bare åndssvagt? Det må de gode kønsforskere kunne gøre bedre. Det lyder næsten lidt luderagtigt, at kvinden på den måde skal betjene manden. Forestil dig, at du spiser en is, og ikke vil have isninger i tænderne. Vi oplever i disse år, at nogle mænd føler trang til at hævne sig på selvstændige kvinder, der kan det meste selv. En yderst ensidig tolkning baseret på en lige så ensidig seksualitetsopfattelse. Marts er de sidste par år blevet fejret som »officiel«Bøf og Blowjob-dag. Det er en pøbelbegivenhed, som den øvre middelklasse med sit »meget mere nuancerede« syn på kønsroller rynker på næsen af, hvis man skal tro Christian Groes. Når kanonen er skudt af, skal den være i fred.


  The following two tabs change content below. Når jeg ikke diskuterer ligestilling, skriver jeg tekster for andre. Vær koncentreret, det er bare bedre, hvis du har fokus på det, du laver, end hvis du sidder og overvejer, hvem der tager opvasken bagefter. »Det er dybt gave til den ældre dame milliarder khalife mandschauvinistisk, at mænd føler behov for at hævde sig selv på denne måde siger kønsforsker Karen Sjørup blandt andet om dagen. Sjørup strejfer det, men kan på grund af sit ensidige udgangspunkt ikke forklare, hvorfor også mange kvinder synes, at Bøf og Blowjob-dagen er en sjov idé. Derefter tages bøffen af, og den skal hvile i cirka fem minutter, inden udskæring, forklarede han. Du kan læse hele artiklen her. Manden bliver ekstremt følsom bagefter, og selv små kærtegn kan føles som grove voldshandlinger. Af det bemærkelsesværdige i, at den opstår netop i disse år, hvor ligestillingen i vores del af verden aldrig har været større, og at de to ting måske hænger sammen? Se eller gense den herunder: No available link text (Video: Martin Ekelund). Det er et ynkeligt udtryk for selvdyrkelse og ikke en måde at opnå et jævnbyrdigt forhold, tilføjer hun.

  Sukkerpigerne vejle shemale i dk

  Det tror jeg, det kan. Du er velkommen til at besøge mig. Og det var så det. Nyeste indlæg af Tobias Petersen ( se alle ) 42 kommentarer, likes og shares. Det er da muligt, at hun er det, fordi hun er undertrykt af samfundsstrukturer og blind over for sin internaliserede sexisme. Hvorfor ikke byde på en en analyse af Bøf og Blowjob-dagens historiske kontekst? Men man glemmer at forklare, hvorfor hans kæreste er med på spøgen. Siden har mærkedagen vokset sig stærkere og er blevet en international bevægelse på nettet og, facebook.